محل تبلیغات شما

این روزها غذاهای سریع و فوری طرفداران بیشتری داره. غذاهایی که بتوان سریع درست کرد و نوش جان کرد. یکی از این غذاها که هم خوشمزس و هم برای شام هم مناسبه فلافل هست. 

در اینجا می خوام شمارو با چند نوع فلافل خوشمزه به سبک جنوبی های عزیز آشنا کنم.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

اصل فلافل با نخود درست می‌شود که معمولاً از دو الی سه روز قبل آن را خیس می‌کنند تا نفاخی نخود از بین برود و حالتی نرم برای چرخ کردن پیدا کند. فلافل را با مواد دیگری مانند بادمجان، عدس، مرغ،سیب‌زمینی و کنجد و حتی قارچ درست می‌کنند . همه این‌ها بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. حتی می‌توانید در فلافل از خمیر نان باگت و فلفل دلمه‌ای استفاده کنید. همه این‌ها فلافل را خوشمزه و ترد می‌کند و به فلافل طعم‌های متفاوت می‌دهد.

فلافل با چغندر نیز ایده جالبی است و فلافل را خوش‌رنگ و خوش‌طعم می‌کند. برای تهیه آن لبوها را از قبل بپزید و به بقیه مواد اضافه نمایید.

 

در اینجا شما را با طرز تهیه فلافل ساده آشنا خواهیم کرد و اشاره‌ای به چند مدل دیگر فلافل خواهیم کرد. در نظر داشته باشید که یکسری مواد در فلافل ثابت است و با توجه به اسم فلافل مواد جدید را اضافه می‌کنیم.

۱- مواد لازم برای تهیه فلافل ساده:

  • نخود: ۳۰۰ گرم
  • جعفری خردشده: نصف استکان
  • سیر: ۳ حبه
  • فلفل قرمز، زیره سبز و تخم گشنیز: به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

در تهیه فلافل ساده و اصیل آبادانی ابتدا نخودها از یک الی ۲ روز قبل خیس کرده و آب آن را چند بار می‌گیریم تا کاملاً نرم شود و نفاخی آن از بین برود. نخودها را در خردکن یا چرخ‌گوشت کاملاً چرخ می‌کنیم ولی نه آن‌قدر که له شود. سپس در ظرفی دیگر پیاز و سیر را کاملاً رنده می‌کنیم و آب آن را می‌گیریم. پیاز و سیر را به نخود اضافه می‌کنیم. جعفری خردشده را در مواد می‌ریزیم. در نهایت ادویه‌هایمان که شامل فلفل قرمز یا ادویه مخصوص فلافل با زیره سبز و پودر گشنیز مخلوط می‌کنیم. نمک و زردچوبه را اضافه می‌کنیم و کاملاً مواد را با دست چنگ می‌زنیم تا با هم مخلوط شود. می‌توانید به‌دلخواه یک عدد تخم‌مرغ اضافه کنید اگر احساس می‌کنید مواد حالتی شل دارد و به‌اصطلاح خودش را نگرفته است.

در ماهی‌تابه گودی روغن مایع ریخته و بگذارید کاملاً داغ شود. به‌اندازه گردو مایع فلافل را برداشته و با دست یا قالب فلافل به آن فرم دهید. داخل روغن داغ بی اندازید. زمانی که فلافل طلایی شد و در روغن غوطه‌ور شد فلافل ما آماده است و می‌توانید با ترشی بندری تند یا خیار شور و گوجه‌فرنگی به‌صورت ساندویچی میل نمایید. در لبنان با نان پیتا فلافل را می‌خورند و سس انبه را درست کرده و روی آن می‌ریزند. با سس انبه طعم فلافل بهتر می‌شود. حتماً امتحان کنید.

اما تابه‌حال فلافل با قارچ را درست کرده‌اید؟

اکثر قریب به‌اتفاق ما عاشق قارچ هستیم و با قارچ غذاهای متفاوت درست می‌کنیم. قارچ در اکثر غذاها کاربرد دارد . حتی در سالاد نیز به‌صورت خام مصرف می‌کنند. قارچ پروتئین گیاهی برای رشد مو و سلامت پوست عالی است. برای درمان دیابت، کم‌خونی و درمان اکثر سرطان‌ها خوراکی خوبی به شمار می‌رود.

قارچ به دلیل اینکه سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینواسید، آنتی‌بیوتیک و آنتی‌اکسیدان است، می‌تواند برای رشدتان مفید باشد و از شما در برابر بیماری‌ها و عفونت‌ها محافظت کند.

قارچ همچنین به کاهش وزن نیز کمک می‌کند.

حال که با خواص شگفت‌انگیز قارچ آشنا شدید می‌توانید طرز تهیه فلافل با قارچ را یاد گرفته و از آن در خوشمزه‌تر شدن فلافل استفاده نمایید.

مواد لازم فلافل با قارچ:

  • نخود: ۲ لیوان
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • جعفری خردشده: نصف لیوان
  • پودر زیره سبز یا سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • سیر: ۲ حبه درشت
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه فلافل با قارچ:

نخودها را از دو روز قبل خیس کنید تا نفاخی آن‌ها از بین برود. دائماً آب آن را عوض کنید. قارچ را نیز می‌توانید هم بپزید یا حتی خام نیز در فلافل بریزید. نخودها را در خردکن یا چرخ‌گوشت ریخته و خردکنید. قارچ را هم اضافه کنید تا کاملاً مخلوط شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و مجدداً با بلندر آن را ریز کنید. جعفری خردشده و پودر زیره و پودر گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید. تخم‌مرغ را به مایع اضافه کنید و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید. کاملاً به هم بزنید. می‌توانید برای پف کردن بیشتر فلافل با قارچ نصف قاشق چای‌خوری بکینگ پودر اضافه کنید.

طرز تهیه فلافل با قارچ

ماهی‌تابه گودی را روی شعله بگذارید و روغن را داخل ماهی‌تابه بریزید تا روی فلافل را داخل ظرف می‌اندازیم کامل روی آن را روغن بگیرد. با دست یا قالب فلافل به‌اندازه گردو از مایع فلافل بکنید و بعد از فرم دادن داخل ماهی‌تابه بی اندازید تا کامل سرخ شود.زمانی که پشت و روی فلافل طلایی شد آن را داخل صافی که روغن آن را کامل بگیرد بی اندازید.

فلافل با گوجه و خیار شور یا ترشی بندری و سس انبه میل نمایید. در صورت تمایل با سس قرمز تند نیز می‌توانید آن را سرو کنید.

منبع: https://blog.okala.com/

چهار نکته‌ای که قبل از سودای ((می‌خواهم برای خودم کار کنم)) باید به آن فکر کرده باشید!

طرز تهیه چند نوع فلافل خوشمزه به سبک جنوبی‌ها

آموزش تهیه حلوا به روشی آسان

فلافل ,قارچ ,مواد ,هم ,درست ,می‌کنیم ,آن را ,فلافل با ,اضافه کنید ,را اضافه ,فلافل را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها